2 Dakika Kural için Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın Kapısı duman sızdırmaz özelliğe mevla olması nedeniyle yangın anında insanoğluın yaman zehirlenmelerinden de korunmasını katkısızlar. Bu baplar dışarıya sağlıklı ve kolayca açılabilen bünyeya sahiptir.

Yangın emniyetliği müstelzim herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kabil, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası kabil yangın riskinin daha koca başüstüneğu alanlarda da tercih edilir.

Bu nedenle elan şiddetli bir fiyata iye olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın esnasında koruma görevlisi esenlamaz ve bu nedenle elan düşüt bir fiyata sahiptir.

Fakat, yangın kapısı satıcıları arasında fiyat değişiklıkları olabilmektedir. Temelı satıcılar, tatminkâr fiyatlarla nitelikli yangın bapları satarken, diğerleri mualla fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Yangın Merdiveni Kapısı Nasıl Açılır? Yangın Merdiveni Bapsı yahut Yangın Çıkış Kapısı olarak bilinen baplar kullanıldığı binada oluşan yangın veya ivedili bir vaziyet simultane insanların rahat bir itmesi ile içeriden hariçya akıllıca açılmaktadır.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine mevla sürdürmek, projenize reva boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları sayesinde emniyetli mekanlar oluşmasına katkı sahip olmak yürekin İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak mütehassıs personelimiz ile usa vurma mesajlaşabilirsiniz.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği hakkında size fen verecektir.

Yukarıda dünya alan kriterlerin hepsini sağlayıcı binalar zorunlu olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Yangın simultane insanoğluın emin bir şekilde boşaltma edilmesi bâtınin yangın kapısı son derece eleştiri bir öneme sahiptir.

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz tarafından belirlenen konstrüksiyondaki Yangın Kapıları en yüce kalite ve en normal eder politikamıza yönlü olacak şekilde üretilir.

1 mm veya elan lakırtıın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına göre çok daha hayır ürün kalitesi demektir. Bu da fevkda belirttiğimiz kabilinden bedelı doğrudan etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının hediyeı da 4000 TL den kafalamaktadır. Bu yangın kapısı tip belgeleri yangın kapılarının kalitesi mukannen sertifikasyon kurumları aracılığıyla yapılan testler ve anlatım ile belirlenir.

Yangın merdivenleri yapılırken genişliği konutlarda 80cm, topluma açık bünyelarda 120cm, ali katlı ofis binalarında 90cm genişliğinden az olmamalıdır. Kaçış yolları genliği 180cm’den azca olmamalıdır.

Özellikle rafine ve kibar materyallerin başüstüneğu odaların kapılarının mutlak yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Merdivenin, sezon şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz gereç ile yapım edilmelidir.

Report this wiki page